Waar fondue en raclette eten in Brussel?

Waar fondue en raclette eten in Brussel?
De beste raclettes in Brussel (c) Ellena McGuinness Unsplash

Haal de kaaspotten en fonduespiesen eruit!

De winter komt eraan ? Als het koud is en regent, betekent dit dat het tijd is om je kaaspotten uit te breken. Als je te lui bent om te gaan kaas kopen en doe het thuis, eet dan een van de beste raclettes ter wereld horecagelegenheid in Brussel ?

Op zoek naar een plek om fondues en raclettes te eten in Brussel! Een warme plek waar je met gemak samen een maaltijd kunt aanbieden! Ontdek dan onze lijst met de beste plekken in Brussel.

Bovendien is het belangrijk om dergelijke kansen te vinden om te delen familie leuke tijden rondom comfortfood.

Daarom hebben we voor u de buitengewone plaatsen verzameld die speciaal bedoeld zijn om te genieten van heerlijke fondues en raclettes in Brussel. Deze plaatsen zijn praktisch en de sfeer is bevorderlijk om u een welkom te bieden dat aan uw wensen voldoet.

Voordat we verder gaan, kunnen deze artikelen u interesseren:

1. Lyly's Fondue: Een warme omgeving voor een droomavond


Het is een restaurant dicht bij de Grand-Place. Het biedt heerlijke gerechten van fondue met een perfecte hoeveelheid vlees. Het biedt een aangename en vriendelijke ruimte die het vaakst elke avond druk is. De receptie bevindt zich bovenaan en de obers zijn zeer behulpzaam om u onvergetelijke momenten van plezier te bezorgen. U vindt ook in het menu de Kaasfondue en zelfs een Aziatische hete pot. Als voorgerecht kan je zelfs kiezen voor loempia's… Het lekkerste dat je ooit hebt geproefd.

Lyly's Fondue, het nummer 1 Italiaans restaurant in Brussel, bemand door culinaire experts die gerechten tot in de puntjes bereiden. Breng een bezoek en u zult het niet missen. De baas en vriendelijk.
📍 Adres : Rue Grétry 43, 1000 Brussel.

Kantooruren : Het is geopend van woensdag tot vrijdag en zondag van 12:00 tot 14:00 uur en van 18:00 tot 22:00 uur. Maar het restaurant is op zaterdag geopend van 12 uur tot 00 uur en van 14 uur tot 00 uur en blijft op maandag gesloten.

 

2. Les Fondues de la Raclette Bruxelles: Veel plezier met het proeven van fantastische gerechten

Gelegen in het hart van Brussel, heeft het restaurant Les Fondues de la Raclette zich aangepast aan de smaak van uw culinaire wensen. Je vindt er kwaliteitsvoedsel, met een keuken van verschillende nationaliteiten die je een uitgebalanceerd eten biedt, vergezeld van een verscheidenheid aan smaken.

De inrichting van het restaurant is aangenaam ingericht, aangenaam om in te leven en perfect voor de organisatie van speciale evenementen. Mis deze avond niet, u zult nooit het plezier verliezen om deze plek te bezoeken. De ontvangst en de service zijn even warm als de kookplaten.
📍 Adres : Oud Paleis Halle aux Blés 28,1000 Brussel

Kantooruren : Het is geopend van dinsdag tot zaterdag van 12 uur tot 00 uur en 's avonds van 14 uur tot 30 uur. Op zondag is het restaurant geopend van 19 tot 00 uur en op maandag gesloten.

3. Au Petit Suisse: Geniet van een warm en persoonlijk welkom

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een post gedeeld door Au Petit Suisse (@aupetitsuissebruxelles)

Het restaurant Au Petit Suisse is een essentiële plek in Brussel die combineert Zwitserse, Franse keuken evenals verschillende vegetarische opties. Als je dat wil kaasfondue, raclette of chocoladefondue, hier bent u aan het goede adres. U zult merken dat u hier voor de kaasfondues de mogelijkheid heeft om de kaassoorten hier te kiezen: emmentaler, Vacherin, Gruyère en vele anderen!

Ga gewoon dit restaurant binnen om de wonderen te ontdekken die op je wachten. Wil je je partner een plezier doen? Au Petit Suisse plaatst je in een typische en vriendelijke sfeer waar de muziek op volle toeren draait en je met een volle maag de deur uitgaat. Hier is de Raclette à Volont voor 25€ per persoon en veel zelfgemaakte desserts á la carte…. Dus geen reden om jezelf te ontnemen.

📍 Adres : Bij de Kleine Zwitser, Postillonstraat 4, 1180 Ukkel, Brussel

Openingstijden: Het is dinsdag geopend van 11 tot 30 uur en van 14 tot 00 uur, van 18 tot 30 uur en sluit op maandag.

4. La Fruitière: Proef de verschillende varianten van kaasfondues en raclettes

Het restaurant La Fruitière is een polymorfe plek speciaal gewijd aan kaasproeverijen.  Dit is een beste kaasrestaurant in het hart van de stad in combinatie met een kaasbar. Op de menukaart vind je verschillende zeer verfijnde recepten met een comfortabele degustatieruimte.

De sfeer is vriendelijk en het personeel is gastvrij en behulpzaam. Véronique en Léo zullen er blij mee zijn aanbevelen uitstekende kazen. Je krijgt ook de kans om te ontdekken ambachtelijke wijnen en bieren. Leo is een groot liefhebber. Hij kent kaas als zijn broekzak. Als je van kaas houdt, is dit DE kaasmakerij en kaasbar om te bezoeken in Brussel

U kunt gerechten bestellen en reserveren voor speciale gelegenheden.

📍 Adres : Rue du Marché au Charbon Kolenmarkt 99/103, 1000 Brussel.

Kantooruren : Het is geopend van dinsdag tot zaterdag van 11:00 tot 19:00 uur en sluit op zondag en maandag.

isaak k

Isaac is dé Brusselse specialist. Hij deelt met jou de leukste adresjes in de Belgische hoofdstad. Of het nu gaat om eten, wandelen of sporten... er zijn altijd meer dan één goede adresjes om met je te delen.