Restaurant Old Boy Tenboschstraat in Kastelijn (Elsene): onze mening!

Restaurant Old Boy Tenboschstraat in Kastelijn (Elsene): onze mening!
Restaurant Old Boy Rue tenbosch in Kastelijn (Elsene)

Bijgewerkt op 7 juni 2020 door pierre

We testten “Old Boy” – Rue tenbosch Resto au Chatelain (Elsene)

Op een steenworp afstand van Place du Chatelain, Tenboschstraat 110, heeft het restaurant La Cantonaise plaatsgemaakt voor de Old Boy“. De plaats is nog niet zo lang open en lijkt al très populair. En dit ondanks het grote aantal restaurants in deze wijk van Chatelain.

We hadden het al gespot, vanavond gaan we ons geluk beproeven! Het is rond 19 uur, het restaurant is net geopend, het zit nog niet vol. U moet weten dat de plaats niet erg groot is en geen reserveringen accepteert. We hadden er goed aan gedaan om binnen te komen, want we waren overwonnen. De sfeer ontspannen, de presentatie dynamische plaats, keuze aan wijnen en smaken in mond.

Als je een filmfan bent, de naam van het restaurant Old Boy zal je natuurlijk aan de Koreaanse film doen denken. We hebben het hier echter over a Aziatisch restaurant maar die gerechten uit verschillende landen aanbiedt.

We zitten aan de balie. We realiseren ons meteen dat de keuken een integraal onderdeel is van de inrichting. Dankzij dit directe zicht op wat de koks bereiden voor uw ogen onze keuken, onze gemakkelijkste keuze. Alles ziet er heerlijk uit. Het idee van dit restaurant is simpel, het is de Aziatische keuken waar je uit een dozijn moet kiezen Chinese en Thaise tapas om te delen: Bao Bun, Gegrilde Kip met Pinda's, Mosselen, Calamares, Gestoofde Spruitjes enz… Het is aan te raden om 6 voor 2 personen te nemen. Tapasprijzen variëren tussen de 6 en 12 euro.

Restaurant Old Boy Rue tenbosch in Kastelijn (Elsene)
Restaurant Old Boy Rue tenbosch in Kastelijn (Elsene)

Als je de Tas. Als je het eenmaal hebt geproefd, kun je het niet meer weerstaan. Het is een gestoomd Aziatisch broodje, waarin gestoofd varkensvlees, gesauteerde groene mosterd, geplette pinda's en koriander worden gedaan - heerlijk. Als je een grote eter bent, kun je ook een kommetje rijst meenemen bij je gerechten.

Aan de drankzijde heeft u de keuze tussen heerlijke Cocktails, 3 soorten rode wijnen of 3 soorten witte wijnen. Wijnen zijn 6 - 7 euro per glas.

Als dessert was er maar één: kokosijs, geroosterde pinda's, chocoladesaus. Kortom, het duurde niet lang om te kraken. We hebben het goed gedaan, want het was een waar genot.

Het lijkt erop dat het menu vrij vaak verandert, daarom wilden we teruggaan.

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.

Laat een reactie achter