Waar koop je de beste visschotels om mee te nemen in Brussel?

Waar koop je de beste visschotels om mee te nemen in Brussel?
Waar visschotel kopen in Brussel

Bijgewerkt op 11 december 2021 door pierre

Waar koop je een goede visschotel om mee te nemen in Brussel?

Als je jezelf niet in de oven wilt zetten om je vakantiemenu's te koken, ga dan naar a schaal-en schelpdieren ? Binnen een mum van tijd zit je aan tafel. Pas echter op dat u uw visschotel niet zomaar overal koopt oesters, alikruiken, langoustines en coquilles zijn vers ! Het beroep van visboer vereist een goede kennis van visproducten en van veilingen en vissers. Je vraagt ​​je af waar kun je visschotels kopen in Brussel. Heel praktisch in deze tijd van covid, bij sommige kun je jezelf maken bezorgen bij u thuis ? In dit artikel bevelen we onze aan 3 beste plaatsen om uw zeevruchten te kopen, kreeft en oesters in Brussel.

Als je het type bent om alles online te bestellen, aarzel dan niet om ons artikel over te raadplegen

1. Café Maris: een echte oesterinstelling in Brussel

Le Café Maris is een echte Brusselse instelling. gehuisvest al meer dan 25 jaar in een van de mooiste wijken van Ukkel (Fort Jaco), bereidt het restaurant uw visschotels vers. U vindt er gerechten uit brasseries, maar ook allerlei soorten oesters: plat, hol, finecalires, zeelands... er zijn er voor alle smaken en budgetten. Je kunt zelfs kopen een oesterschotel voor € 42: Assortiment van 20 holle en platte oesters (6 Belon n°5, 4 belon n°2, 2 Fines de Claire n°3, 4 Fines de Claire n°5 (klein), 2 Special Green, 2 Belle de Quiberon). Le Royal visschotel is 45€ per persoon ( 1 Krab, 8 Fines de claire n°3, 4 Belon n°5, 2 Clam, 6 Amandelen, 4 Clams, 8 Mosselen, 4 Garnalen, Wulken, Grijze garnalen, Alikruiken, Roze garnalen)


2. De grootste scaler van België: Georges brouwerijen in Brussel (Ukkel)

Als u op zoek bent naar zeevruchten van onberispelijke kwaliteit en zeer vers, l'Ecailler des Georges brouwerijen moet bij je passen. In Brussel is het het referentieadres voor elke liefhebber van zeevruchten en ze zijn ook in heel België bekend, omdat ze de grootste selectie van schaaldieren in het koninkrijk hebben: holle oesters, platte oesters, kreeften, langoustines, schelpen, wulken... Hele dag kosten en zorgvuldig geselecteerd door scalers die ken de vissers persoonlijk. Brasserie George is niet gisteren geboren… Schaal-, oester- en schelpdieren zijn hun specialiteit sinds 1986.

Aarzel niet om hen om advies te vragen! Op het menu verse oesters, schaal- en schelpdieren om thuis in Brussel van te genieten. In hun menu vindt u naast visschotels ook brasserie gerechten ga van Vlucht naar de wind jusqu'au kreeft linguine. Volgens de foto's, er is iets om van te genieten!

Gelegen nabij het centrum van Brussel, net naast het Ter Kamerenbos in Ukkel. Het is makkelijk, de gerechten zijn om mee te nemen aan de toonbank of om thuis te bezorgen. De herroeping van de bestelling ter plaatse kosteloos. Indrukwekkend, het lijkt erop dat de bestelling in 30 minuten klaar is.

4. De toekan op zee

Telefoon: 02 347 21 00


3. Een biologische vismarkt in Brussel: de matelot, ideaal voor zeevruchten

Hier is er een visboer in Brussel die bovenaan staat! We zouden het bijna kunnen toevoegen onze lijst met delicatessen La Matelote was een van de eerste visboeren in Brussel die het aanbood een assortiment biologische visproducten…. Onder de biologische visproducten vindt u: Garnalen uit Madagaskar, zeebaars, zeebrasem, zalm en zelfs mosselen gekweekt in gebieden waar de waterkwaliteit optimaal is. De aangeboden vis en schaaldieren worden dagelijks geselecteerd uit de respect voor seizoensinvloeden.  Au MENUeen goede keuze aan vis tegen democratische prijzen. Er zijn zelfs meer keuzes dan de andere visboeren in de omgeving. Hun team is ongelooflijk aardig. Bij La Matelotte zijn het altijd goede adviezen en receptideeën. Zo handig dat de visboer zelfs uw vis kan bereiden om u te helpen bij het bereiden van uw gerechten. Wij kunnen schaal, darm, plak, filet.

Er bestaan ​​ook andere adressen in Brussel, zoals De parel van de Stille Oceaan, Noordzee

Om verder te gaan, zouden deze artikelen u moeten interesseren:

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.