Waar koop je je Yule-blok in Brussel? De beste gebakjes

Waar koop je je Yule-blok in Brussel? De beste gebakjes
Beste kerstlogboeken Foto door Sincerely Media Unsplash

Bijgewerkt op 11 december 2021 door pierre

De lekkerste Yule logs om te proeven voor je oudejaarsavond in Brussel?

Het is niet gemakkelijk om te weten waar je het langverwachte kerstavonddessert kunt kopen. Zeldzaam zijn de bakkerijen patisserieën die nog steeds de voorbereiding blokvormig kerstdessert et desserts in hun ateliers. Normaal gesproken eet je maar één blok per jaar, als het maar lekker smaakt.

Om wakker te worden, zochten we de beste plaatsen waar je je kerstblok kunt kopen. Verwacht je echte botercrème, goede verse room, Belgische chocolade en een breed scala aan smaken en smaken, dan zullen deze kerstspecialiteiten je diner verrassen in een totaal ambachtelijk.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

1. Yule logs van Yasushi Sasaki, een Japanse patissier in Sint-WoluwePierre.

Yushi Kerstblok Brussel
Yushi Kerstblok Brussel

Cet Japanse vakman vestigde zich in 2007 in de wijk Chant d'Oiseau in Sint-Lambrechts-Woluwe. Sindsdien heeft hij talloze internationale onderscheidingen ontvangen. Dit is een echte banketbakker. Haar peer charlottes en  taartje nougat-passie zijn een traktatie. Dit jaar biedt hij u de Ruby Yule Log aan, gemaakt van donkere chocolademousse, chocolade-amandelkoekje, vanillecrème brûlée en frambozennuggets... een genot. Logboeken zijn beschikbaar voor 4, 6,8,10,12, XNUMX, XNUMX, XNUMX personen
(€ 6,00 / pers) Franciscaanslaan, 10 1150 Sint-WoluwePierre 02/779.05.68

 

2. Yule log van Neuhaus, de chocolatier

Hoewel Neuhaus vooral bekend staat om zijn pralines, weet dat zoals elk jaar het chocolademerk een bûche de Noël. Jij kan het krijgen in alle Neuhaus-winkels. Dit jaar kost de log 32€ voor een log voor 6 personen. Het kerstblok van Neuhaus is geïnspireerd op de pralines van het merk. Kortom, een heerlijk ganache van donkere chocolade buiten. In het midden een krokant laagje gianduja en Braziliaans, gecombineerd met een garnituur van vanillecrème et framboos, en een mals koekje op smaak gebracht met morellen kersensiroop.

3. Yule logs van Maison Debailleul – Grote Markt in Brussel

Maison Debailleul werd opgericht door Marc Debailleul, mBeste Arbeider van Frankrijk in 1979. Dit is een loyaal Belgische plaats, met een Frans erfgoed. Bij Debailleul wel passie wat ritme en inspiratie geeft. Op de menukaart vind je chocolaatjes, dynamische glaces en taarten met smaken en met delicate smaken. Voor Kerstmis biedt Debailleul ook vier kerstblokken aan heerlijk dan origineel. Het dessert waarmee je al je gasten versteld doet staan. verliefd op de Koninklijk fondantlogboek (Lichte donkere chocolademousse, tutticrème, chocoladekoekje).

GROTE PLAATS 37 1000 BRUSSEL

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.

Laat een reactie achter