fbpx

De beste plek om vintage te vinden in Brussel: Brussels Vintage Market

De beste plek om vintage te vinden in Brussel: Brussels Vintage Market
vintage markt op zondag

Bijgewerkt op 27 mei 2024 door pierre

Ontdek Brussels Vintage Market bij de Reset!

Als de kleding et artikelen wijnoogst je interesseren, evenals cupcakes voeg zeker ook de Vintage Market toe de lijst van dingen om te proberen op zondag in Brussel  Aarzel niet als u kinderen heeft, er zijn animaties voor hen!

Was de Brussels Vintage Market in het begin voorbehouden aan professionals, vandaag is dat mogelijk veel ambachtslieden om hun creaties tentoon te stellen en te verkopen zonder alle kosten te hoeven dragen die gepaard gaan met het hebben van een eigen winkel. Naast kleding vind je er ook creaties zoals sieraden.

Welke items kan je kopen op de Brussels Vintage Market?

Kom en geef een nieuwe look in je garderobe dankzij de Brussels Vintage Market – als je van tweedehands spullen houdt. Inderdaad, wie vintage zegt, zegt vooral tweede hoofdgerecht. Zo vind je gemakkelijk een jeans uit de jaren 80 of een vintage leren jack zoals Elvis.

De Brussels Vintage Market is een plek die graag op de hoogte blijft van trends, daarom zijn ze ook gelanceerd de Brussels Vintage Market – Street & Sportswear editie. VSe vintage markt is vooral gericht op sportieve en urban kleding die in de jaren '90 een groot succes kende. De grootste sportmerken wachten op je met hun bestsellers.

 

 

Wanneer is de Vintage Market in Brussel?

elk eerste zondag van de maand, kom en ontmoet de vele exposanten en kunstenaars vintage en tweedehands evenals meer dan 20 makers doen mee. 10 uur tot 00 uur bijna 1000 bezoekers komen op zondag winkelen in dit originele decor. Het is ook mogelijk om iets gaan drinken met vrienden, lunch  of eet een koekje dans une retro muzikale sfeer.

Meer info over de Vintage Market? U vindt meer informatie hier.

Zie ook: de beste vlooienmarkten in Brussel

Waar vindt de Brussels Vintage Market plaats?

Vintagemarkt Brussel werd geboren in Brussel in 2011. In het begin werd het geïnstalleerd op Mevrouw Moustache Place Sainte-Catherine, snel, hij moest van plaats wisselen om de velen te huisvesten vintage fans kwamen massaal opdagen. Het is in het café Sint-Gorikshallen dat de Brussels Vintage Market zich al jaren een afspraak heeft gegeven. Daarna kreeg de Vintage Market een make-over op een nieuwe plek, waar het twee jaar bleef. de Tot ziens in Elsene

Voor zijn terugkeer op het podium in 2022 is de Brussels Vintage Market teruggekeerd naar het centrum van Brussel. De nieuwe ruimte is iets meer dan 33.000 m2, dus genoeg om groots te denken! gelegen tegenover de administratieve stad.

Je vindt de Vintage Market dan ook op Reset (8, Lignestraat 1000 Brussel)

RESET bevindt zich:

  • 8 minuten lopen van het centraal station,
  • 5 minuten van het station Brussel Congres
  • 5 minuten van het busstation Rosa Park

 

 

Hoe ziet de Brussels Vintage Market eruit?

Een video is beter dan een lange omweg, hier is de officiële video van de 12 jaar Brussels Vintage Market:

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.

Laat een reactie achter