fbpx

Ontdek deze ongewone concerten bij kaarslicht op de meest emblematische plekken van Brussel

Ontdek deze ongewone concerten bij kaarslicht op de meest emblematische plekken van Brussel
Concert bij de Kaars Brussel (c) P. Halleux

Bijgewerkt op 17 oktober 2023 door pierre

Kaarslicht, deze ongewone concerten die u niet mag missen

Coldplay, Stromae, Vivaldi, Warner Bros. et Hans Zimmer had nog niets gemeen. FeverUp heeft er een gemaakt! Nu kun je nagenieten van hun beste deuntjes tijdens eerbetoon aan deze al even iconische artiesten tijdens een concert in Brussel.🎻

🎫 Hier is de lijst met de volgende Candlelights concerten in Brussel

Het is niet bij zomaar een concert! Dit is de serie " Kaarslicht“, dit evenement dat de Brusselse entertainmentwereld stormenderhand heeft veroverd. Als je op zoek bent naar een manier om een ​​avondje muziek door te brengen in Brussel en de meest legendarische artiesten en filmmuziek te (her)ontdekken, mis dan Candlelight niet. Het brede scala aan muziekstijlen, Candlelight zou je alleen maar verbazen!

In dit artikel nodigen we je uit om erin te duiken de betovering van deze uitzonderlijke muzikale avonden die Brussel verlichten met een intieme en boeiende gloed.

Wat zijn kaarsen?

Het woord " Candlelight » zegt u niets? 🕯️ Weet dat dit zo iseen vrij uniek muzikaal evenement dat Brussel betovert. In feite is het een serie van intieme en meeslepende concerten die plaatsvinden op emblematische plekken in de stad. Stel je voor dat je bij het Atomium of de nobel concert,een magische sfeer gemaakt met honderden kaarsen, waardoor een warme en intieme sfeer ontstaat. Kortom, de perfecte plek voor een Romantische avond of ontspannend.

Bekijk de lijst met evenementen die plaatsvinden tijdens het Noble-concert in Brussel

Stel jezelf voor in de Atomium-bal hieronder, een Coldplay-eerbetoonconcert en honderden kaarsen op de vloer.

Atomium Brussel (c) Pierre Halleux
Toegangstrap naar het Atomium van Brussel (c) Pierre Halleux 2023

Wat zijn de verschillende muziekstijlen bij Candlelights-concerten in Brussel?

de keuze is enorm en relatief mainstream: van klassieke muziekmeesterwerken tot de grootste jazzstukken, waaronder een eerbetoon aan Queen, the Beatles, beroemde opera-aria's, filmsoundtracks...

Tijdens deze avonden hebben toeschouwers de mogelijkheid om de meest emblematische stukken van gerenommeerde artiesten zoals Coldplay, Queen reeks, Vivaldi , Warner Bros et Hans Zimmer . Of het nu pakkende popsongs, beklijvende klassieke melodieën of verbluffende filmthema's zijn, de diversiteit aan muziekstijlen die tijdens Candlelight worden aangeboden, zal de muziekliefhebber in je verbazen.

Dit evenement biedt een meeslepende ervaring, waardoor toeschouwers zich kunnen onderdompelen in de magie van muziek in een intieme en spectaculaire setting. Of je nu een gepassioneerde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke muzikale avond in Brussel, Candlelight neemt je mee naar een betoverende wereld van geluid.

Kaarslicht, kaarsconcert zoals in Brussel (c) T.Bormans
Kaarslicht, kaarsconcert zoals in Brussel (c) Foto T. Bormans

Wat zijn de meningen over het Concert Candlelight?

Op internet zijn er vrij positieve recensies. U kunt lezen op FeverUp.com

  • 💬 Corinne H. ⭐⭐⭐⭐⭐: “Super goed georganiseerd en magisch concert, een heel mooi moment! »
  • 💬 Luke B. ⭐⭐⭐⭐⭐: “Gewoon uitstekend en mooi, in een spiritueel magische sfeer. »
  • 💬 Alexia M. ⭐⭐⭐⭐⭐: “Een subliem muzikaal intermezzo in een intieme en zachte sfeer. »

InsideBrussels.be

    • 💬Pierre L.⭐⭐⭐⭐⭐: “Toen ik alle kaarsen zag en de pianist begon te spelen, kreeg ik de rillingen over mijn rug. Beveel de ervaring ten zeerste aan! »

Wat zijn de volgende data en tijden voor de Candlelights concerten in Brussel?

Om je tickets online te kopen, zie de beschikbare plaatsen hier zijn de links van de verschillende evenementen:

Het concert dat u zoekt, staat niet in deze lijst. Hier is het volledige programma.

Het laatste woord over dit Candlelight-event in Brussel

Als u maar één ding hoeft te verwijderen,

  • 🕯️Kaarslicht Brussel aanbiedingen concerten bij kaarslicht die je een unieke ervaring. We zullen het zelfs hebben over een multisensorische ervaring en uniek in Brussel.
  • ❤️ De sfeer is er romantisch, kaarsen en muziek at Candlelight Brussels evenementen dragen hieraan bij. de atmosfeer is ontspannen.

  • 🎵 Deze zal perfect zijn voor muziekliefhebbers, maar ook voor wie op zoek is naar evenementen originelen, of een ongebruikelijk et bijzondere. Op het programma kun je niet alleen genieten van muziek classic, maar ook filmsoundtracks, muziek door mangas en nog veel meer.
  • 🏛️ plaatsen emblematisch en mythisch in Brussel
  • 🎫 Tickets en reserveringen, alles is online gereserveerd!

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.