De 5 beste bierbars om te proberen in Brussel

De 5 beste bierbars om te proberen in Brussel
Delirium café copyright Wikipedia Jamie Lantzy

Brussel: Top 5 van de beste bierbars in Brussel

Brussel, wereldwijd erkend als een wonderbaarlijk feeststad is druk met een grotere diversiteit aan biercafés. Dus, ben je op zoek naar de beste bierbars in Brussel om een ​​leuke tijd door te brengen met familie of vrienden? Dan hebben wij precies wat u nodig heeft.
Zoek in de lijnen om de lijst van de 5 beste biercafés in Brussel te volgen.

Als je Brussel nog niet kent, weet dan dat er nog tal van andere bieren rechtstreeks vandaan komen micro-brouwerijen en ambachtelijke brouwerijen.

Er zijn tientallen tavernes in het centrum van Brussel. Als je ze niet kent, weet dan dat deze kleine bistro's over het algemeen een intieme sfeer hebben en kleine, vrij warme nissen herbergen. Je vindt ze in de doodlopende straten van het centrum.

Je kunt een rondleiding volgen, een lekker drankje drinken en onvergetelijke momenten beleven. Dat gezegd hebbende, als je geïnteresseerd bent, laten we dan samen deze lijst doornemen zodat je de beste Belgische hop kunt proeven.

 

Als je van bier houdt, zullen deze artikelen je ook interesseren

Onze lijst met de 5 beste bierbars in Brussel

Bier drinken is een behoefte, maar ook een plezier bij uitstek, waarvan men kan genieten in een bewonderenswaardig klimaat. Vind hier de lijst met de beste bierbars voor uw volle tevredenheid.

1. Delirium café Bruxelles: een bar met een bierkaart die dikker is dan de Bijbel

De deliriumbar is een van de prestigieuze bars in Brussel. Het is een hartelijke en smetteloze locatie. Het biedt een scala aan meer dan 2,000 bieren aan zijn klanten. Vriendelijke servers staan ​​klaar om u te helpen bij het maken van de keuze. De muzikale sfeer is zacht en vriendelijk om u te begeleiden tijdens de proeverij.
Openingstijden: Het is geopend van maandag tot zaterdag van 10 uur tot 4 uur en op zondag van 10 uur tot 2 uur. Kom op donderdagavond live Jam Sessions bijwonen!
Adres: Imp. de la Fidélité 4, 1000 Brussel, België

Delirium café copyright Wikipedia Jamie Lantzy
Delirium café copyright Wikipedia Jamie Lantzy

2. Moeder Lambic Fontainas: Perfect voor het mengen van bieren en kazen

Beschouwd als de referentiebalk in Brussel, Moeder Lambiek Fontainas biedt een verscheidenheid aan ambachtelijke bieren. Een perfect verzorgde setting om u te verwelkomen in een comfortabele omgeving waar de muziek in volle gang is. De servers als voedingsadviseurs zijn zeer efficiënt en bieden een snelle en kwaliteitsvolle service.

Openingstijden: het is geopend van maandag tot vrijdag van 11 uur tot 1 uur en in het weekend is het geopend van 11 uur tot 2 uur.
Adres: Fontainaplein 8, 1000 Brussel, België

3. Brasserie Cantillon: Ontdek de geschiedenis van het beroemde Brusselse bier

Het is de enige bar in Brussel die bieren van een specifieke en opmerkelijke stijl aanbiedt. Unieke ambachtelijke bieren met heerlijke smaken. Brasserie Cantillon wordt beschouwd als een toeristische trekpleister en ontvangt veel bezoekers. De familiale sfeer die er heerst is geweldig. Eén bezoek en u zult zijn fabricageproces waarderen, dat hij tijdens een rondleiding met zijn klanten deelt.
Openingsuren: geopend op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur. Het blijft gesloten op woensdag en zondag.
Adres: Rue Gheude 56, 1070 Anderlecht, België

4. Café Mort Subite: geweldige familiemomenten delen

De meest schijnbare bar onder de bars in Brussel is de dichtste, waar het wemelt van de mensen. De sfeer is gezellig met zachte muziek. Een brede selectie bieren voor een goede proeverij. De zeer vriendelijke servers verwelkomen klanten met plezier. Aarzel niet, als je honger hebt geniet van Belgische gerechten vrij lekker en smakelijk aangeboden door Café Mort Subite.
Openingstijden: het is geopend van maandag tot zaterdag van 10 uur tot middernacht en sluit op zondag.
Adres: Potagèresbergstraat 7, 1000 Brussel, België

5. The Raven: een rustige, uitzonderlijke en romantische plek

The Raven is een fantastische locatie, aangenaam en bewonderenswaardig. Het verwelkomt een verscheidenheid aan klanten en wordt 's avonds vaak overweldigd door mensen. Zorgvuldig koude bieren voor een goede proeverij. De service is onberispelijk en snel. Het is ideaal voor een feest met vrienden om te genieten van livemuziek.
Openingstijden: het is geopend van maandag tot donderdag van 10 tot 00 uur, vrijdag en zaterdag van 10 tot 01 uur. Het sluit op zondag.* Pas op, zodra de avond valt, dansen we hier op de tafels

Adres: Rue Saint-Michel 18 Brussel België.

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre "InsideBrussels.be" lanceert, is het idee eenvoudig: "Wat te doen? Waar gaan eten of drinken?". Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Ver daar vandaan. Net als wijn, verbetert het project na verloop van tijd! Pierre aarzel niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van restaurants in Brussel te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.