Waar drink je een goede BUBBLE TEA in Brussel? (Parel thee)

Waar drink je een goede BUBBLE TEA in Brussel? (Parel thee)
bubble tea brussels (c) Unsplash

De beste plekken om een ​​BUBBLE TEA te drinken in Brussel

De stad Brussel blijft ons verbazen met haar heerlijk smakende gerechten uitzonderlijke. Dat zal vandaag het geval zijn met Bubble tea. Heb je het ooit geproefd? In werkelijkheid wordt Bubble tea ook wel genoemd Boba est een gearomatiseerde ijsthee gemaakt van een verscheidenheid aan kleine parels die kunnen worden geconsumeerd en ook gearomatiseerd zijn.

Ze smaken boven verwachting en zijn geweldig om de hersenen te stimuleren en meer energie te geven. Wil je er een proeven? Wij wijzen u de weg!

BUBBLE Tea is goed, maar wat is het?

Deze beroemde thee bestaat al sinds de jaren 80. Bubble tea (ook wel parel thee voor Franstaligen). Hij komt oorspronkelijk uit Taiwan. Gezien het succes heeft het de afgelopen tien jaar snel zijn weg gevonden naar Europa en Brussel.

Deze drank bestaat uit een mengsel van thee (groene of zwarte thee) met melk. Dan voegen we fruit toe om meer smaak te geven. Binnen zie je knikkers op de bodem van het glas. Deze grote parels zijn eigenlijk donkere tapiocaballen. Ze maken de drank uniek. Je vindt er verschillende soorten bubble tea:

 • De klassiekers (groene thee of zwarte thee). Het kan klassiek zijn zonder melk en koud of klassiek met melk (koud of warm)
 • Thee oorsprong : heet zonder melk
 • Specialiteiten aangeboden in bepaalde Brusselse bars:
  • Zelfgemaakt: koud of warm met een speciaal recept
  • Bubble-coffee: ijskoud of heet
 • Vruchten (smoothie op basis van thee): koud

Het is dan ook het perfecte drankje om je af te koelen in de zomer. Zelfs in de winter vindt u in de winter warme dranken of neemt u er een pauze van.

 

Drink een BUBBLE TEA in Brussel: 4 plaatsen om te bezoeken

Sinds enkele jaren beschouwd als een zeer trendy drankje, gaat het rond in de stad Brussel. Sterker nog, het breidt zich uit over heel België met de opening van talrijke bars en restaurants.

Hier is voor jou een lijst van de 5 beste plaatsen om te genieten van een bubbelthee in Brussel.

1. Boba Bubble-thee

Boba Bubble Tea is op verschillende plaatsen gevestigd en is de favoriete plek waar je zeer luxueuze Bubble tea kunt proeven. Het etablissement biedt een verscheidenheid aan recepten voor Bubble-thee.

Daarnaast is de setting gemoedelijk en erg gezellig. Het is de ideale plek om uit te rusten na een sportsessie of winkelen. Breng een bezoek en u zult niet teleurgesteld worden. Ze zijn aan Uber eet et bezorg je thuis.

adressen:

 • 📍Poissonniersstraat 12, 1000 Brussel, België
 • 📍Kruidenmarktstraat 11


 

2. 8TEA5-Brussel

De bar 8TEA5 is al meerdere jaren geopend en is een etablissement dat zich toelegt op de verkoop van Bubbles-thee. Het biedt ook een grote verscheidenheid aan gerechten met meerdere smaken zoals: chocodreams / choconuts en diepvries.

De service is daar heel toegankelijk. Eenmaal aan de balie kunt u de gearomatiseerde bubbel kiezen die u wilt. Het restaurant is ook gevestigd in Luik en in Vlaanderen.

Adres 📍Rue des Fripiers 17, 1000 Brussel, België


3. Bubbeltheesalon

Wilt u overstappen van fijne en vloeibare dranken? Wilt u upgraden naar een interessantere en spannendere optie?

Dus bekijk dit geweldige restaurant (Bubble tea Room) in Hill Street 7 | Grand Palace Brussels, Brussel 1000. Dit is de beste bestemming op deze lijst om te genieten van een zeer goede Bubble tea.

Het is ook een perfecte plek om uit te gaan met vrienden of familie. Good luck.

Adres 📍 Rue de la colline 7 | Groot Paleis Brussel, Brussel 1000.


4. Miss B in Elsene

Bezoekt u Brussel Lesbroussartstraat? Wat dacht je ervan om naar Miss B by Kokoro te gaan? Goed idee, dit is een van de beste Bubble TEA's in Elsene en Brussel. Blijkbaar zelfgemaakte bubbels. Miss B doseert heel precies en met minder suiker. Met een prachtig terras ontworpen in een vrij rijke en aantrekkelijke omgeving, is dit een van de favoriete bars in Brussel om te genieten van een zeer goede Bubble tea. De ruimte is zeer aangenaam en charmant om foto's te maken en deze te delen op uw verschillende sociale netwerken. Bovendien vind je er zeer interessante mangaboeken om te lezen terwijl je geniet van je Buble-thee. Ben je klaar om je hand uit te steken naar dit avontuur en op een reis van vele geneugten te vertrekken? Raadpleeg het adres: Rue Lesbroussart 43, 1050 Elsene, België

Adres: 📍 Rue Lesbroussart 43


5- Bubbeltheekamer

Wilt u overstappen van fijne en vloeibare dranken? Wilt u upgraden naar een interessantere en spannendere optie? Dus bekijk dit geweldige restaurant (Bubble tea Room) in Hill Street 7 | Grand Palace Brussels, Brussel 1000. Dit is de beste bestemming op deze lijst om te genieten van een zeer goede Bubble tea.

Het is ook een perfecte plek om uit te gaan met vrienden of familie. Good luck.

Adres 📍 Rue de la colline 7 | Groot Paleis Brussel, Brussel 1000.

Drink een BUBBLE TEA buiten Brussel: 2 plaatsen om te bezoeken

1. Vijf ZINTUIGEN in Bergen

Als je op zoek bent naar een ideale plek om te eten of in alle rust te genieten van heerlijke Bubbles Teas, ga dan naar Five Senses. Het is een nieuwe en trendy bar die een verscheidenheid aan typische gerechten biedt, zoals koekjes, muffins en andere geweldige smaken. Je hebt de keuze tussen de smaken Watermeloen, Meloen, Abrikoos, Framboos, Mojito, Mango, Passie, Curaçao en Taro

Het personeel is erg vriendelijk en attent. Bovendien laat de binnen- en buitendecoratie je reizen naar een heel ander universum vol spannende scènes.

📍 rue de la Coupe 48, 7000 Mons, dit adres mag je niet missen.

2. BUBBLE KOFFIE-NAMUS in Namen

Bezoekt u Namen? Wat dacht je van een Bubble Coffee Tour? Goed ideeJ. Met een prachtig terras ontworpen in een vrij rijke en aantrekkelijke omgeving, is het een van de favoriete plekken om te genieten van een zeer goede Bubble tea.

U kunt foto's maken en deze delen op uw verschillende sociale netwerken. Het etablissement biedt zijn klanten aantrekkelijke bonussen en verrassingen. Neem een ​​rondleiding.

📍Rue de la Monnaie 13,5000 Namen

 

Veel gestelde vragen

 • Wat is het prix een BUBBLE Tea in Brussel?
  • Tel +- 3 euro
 • Waar zijn bubbels van gemaakt? Bubbelthee?
  • In Bubbelthee origineel en klassiek, het is een mengsel van thee (koud of warm), melk en zwarte tapiocaparels. Deze sont dus deze tapiocaparels die deze "bellen". Ze geven het drankje al zijn originaliteit.
 • Waar BUBBLE TEA te drinken in Brussel?
  • 8TEA5, BUBBLE COFFEE-NAMUS, Five SENSES en andere adressen hierboven
 • Dat smaak bij de BUBBLE TEA?
  • De smaak zal erg afhangen van of het gearomatiseerd is. Het zal duidelijk de smaak van hebben tapioca.
 • Welke is de betere smaak van BUBBLE TEA?
 • is BUBBLE TEA maakt je dik?
  • Het hangt allemaal af van hoe het wordt bereid (met of zonder melk, met of zonder verse room, enz.). Over het algemeen zit er 100 g tapiocaballetjes in de " zeepbel » zorg voor 80 kcal.

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre "InsideBrussels.be" lanceert, is het idee eenvoudig: "Wat te doen? Waar gaan eten of drinken?". Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Ver daar vandaan. Net als wijn, verbetert het project na verloop van tijd! Pierre aarzel niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van restaurants in Brussel te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.