fbpx

Wat zijn de beste karaokebars en privékamers om te zingen in Brussel

Wat zijn de beste karaokebars en privékamers om te zingen in Brussel
karaoke in brussel

Bijgewerkt op 12 februari 2022 door pierre

De beste karaokebars om te zingen in Brussel

Als je tijdens de bevalling je zangvaardigheid hebt getraind, zul je waarschijnlijk blij zijn om te kunnen zingen Brussel in de Luchtlaan, of zelfs liedjes van Jacques Brel. Kortom, als je de ziel van een zanger voelt, en denkt dat het tijd is om je buren te stoppen. We hebben de beste karaokebars in Brussel voor je gevonden. Ook dit jaar zijn de privé Karaokezalen een groot succes.

Als oorspronkelijk Karaoke uit de cultuur komt Japans, blijft de populariteit in België groeien. Niet voor niets zoveel bars start met het organiseren van thema-avonden: Karaoke. Als u een van degenen bent die er de voorkeur aan geeft om uw stem te geven in volledige privacy met vrienden, hebben sommige Brussels Karaokes privé Karaoke-kamers. Je zou bijna in Azië geloven.

Voordat u verder gaat, is dit misschien interessant voor u:

Wil je je vocale talenten delen en de artiest in je wakker maken? Hieronder hebben we de beste karaokebars in Brussel opgegraven. Een van de must-see plekken om te ontdekken Brussel in de hoofdstad om een ​​leuke tijd te hebben met vrienden. De chique, goedkope, feestelijke, intieme en Japanse Karaokes die je niet mag missen in Brussel. Kortom, er is voor elk wat wils. Volg de onderstaande gids!

Karo-wat? In België is het concept iets anders

Wist je datoorsprong van het woord karaoke was Japans? De term is eigenlijk een combinatie van afkorting…. "kara" komt van het Japanse woord "karappo" (空っぽ?, wat "leeg" betekent). Het tweede deel van het woord "oke" betekent "orkest" (オーケストラ). Zoals je hebt begrepen, verwijst karaoke naar de term zingen op muziek zonder woorden… Je hebt dus alleen een orkest en je eigen stem nodig om het podium op te gaan.

Als je al in Japan bent geweest, houd er dan rekening mee dat karaoke in Brussel iets anders zal zijn. In Japan maakt dat laatste deel uit van de cultuur op zich. Het wordt vrij vaak beoefend, en niet alleen door jongeren. In België zing je vaak in een gemeenschappelijke ruimte (zoals een bars of een kopje koffie) In Azië wordt het over het algemeen beoefend in een privékamer die de hele nacht is gereserveerd.

De beste privé-karokes en zalen om te zingen in Brussel

Nu je alles weet, onthullen we onze beste plekken om te zingen in Brussel.

1/ BOA Karaoké Room: een privé Karaoke in het centrum van Brussel

Ben je op zoek naar een plek om een ​​geweldige avond door te brengen voor 10€ per persoon? Zoek niet meer! De BAO Karaoke heeft prachtige karaokekamers. Volledig geluiddicht van binnenuit, je zou er langs kunnen lopen zonder het te beseffen. Het idee is erg leuk om met een kleine groep vrienden een avond te beleven in een eigen karaokeruimte. De plaats is erg gezellig, schoon en warm en schoon. Veel muziekkeuzes en geweldig personeel? Een plek om zonder aarzelen naartoe te gaan als je een leuke tijd wilt hebben met vrienden of familie BOA Karaoke-website

📍 Houtskoolmarktstraat 112, 1000 Brussel

 

2/ NUA een Karaoke in het centrum van Brussel

Deze bar genaamd NUA is zo goed gelegen dat je hem met elk openbaar vervoer kunt bereiken. Je gaat er heen om te genieten van een biertje of een hele goede gin-tonic. De sfeer is cool en leuk. Je vindt er altijd een goede sfeer. Dit is een goede keuze voor karaoke. Als je eenmaal opgewarmd bent, ga je naar de nachtclub boven.

📍 Anspachlaan 79, 1000 Brussel

 

3/ La Boule Rouge, de beste intieme karaoke in het centrum van Brussel

Op doorreis of op doorreis in Brussel nabij de Grote Markt? Wil je feesten in de homobuurt van Brussel, dan is La Boule Rouge een aanrader! Op het programma, een goede sfeer en een zeer goede lijst met cocktails. Als je de microfoon wilt pakken, is er elke dag karaoke van 18 uur tot middernacht. Pas op, het is beter om een ​​goede stem en de ziel van een zanger te hebben, want de concurrentie is zwaar.

Meer karaokebars in Brussel

Komt bovenstaande lijst niet echt overeen met jou, aarzel dan niet om verder te kijken. Andere karaoke zoals karafun of Koezio zou heel goed bij je kunnen passen. Karaoke wordt vaak beoefend tijdens een EVJ of EJF in Brussel. Aarzel niet om ons artikel te raadplegen dat u zal geven boordevol ideeën voor jouw EVJ/EVG in Brussel

En als je ooit een karaoke wilt organiseren alleen met je vrienden, dan kan dat ook feestzaal huren in Brussel en organiseer de jouwe. Als je van karaoke houdt, voel je je misschien ook aangetrokken Brussels Escape Games die ook uit Japan komen!

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.