(Gratis) 175 jaar Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

175 jaar Bezoeken aan de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

(Gratis) 175 jaar Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

par
1363 1363 bezoekers zagen dit evenement.

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen vieren hun 175ste verjaardag!

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen bestaat 175 jaar, dit is een kans om zijn geschiedenis terug te vinden. Via deze gratis tentoonstelling kunt u de geschiedenis ervan ontdekken. Maar ook zijn ontstaan, zijn invloed op het leven in de stad Brussel. Lees meer over de theaters, de prestigieuze bioscoop en de restaurants en cafés.

Via deze tentoonstelling getuigen 150 documenten, plannen en foto's van het verleden en de evolutie in de hoofdstad.

Benieuwd naar meer? U zult ook de toekomstige projecten voor de Galerijen kunnen ontdekken.

Voordat u verder gaat, kan dit u interesseren: beste route om Brussel in één dag te bezoeken

Wat zijn de openingsuren van de tentoonstelling 175 jaar Koninklijke Gaanderijen in Brussel?

Maandag t/m zondag: 14:00 – 20:00 uur
15.12.22> 30.06.23

Lees meer over de Koninklijke Gaanderijen in Brussel

De Koninklijke Galerijen bevinden zich in het hart van Brussel. Dankzij hun locatie, dichtbij het centrale plein, verwelkomen ze jaarlijks vele toeristen en Brusselaars. Allemaal nieuwsgierig naar de prestigieuze winkels en uitgaansgelegenheden die daar te vinden zijn. Deze zien niet de drie commerciële passages waaruit het bestaat:

  • de Koninginnegalerij,
  • de Koningsgalerij
  • de Prinsengalerij.

Binnen vind je sieraden, koekjes, Belgische chocoladewinkels, luxe boetieks, patisserieën, premium coffeeshop, wafel winkel, traditionele winkels, cafés en restaurants. ...

Winkels laten ook ruimte voor cultuur. Je vindt er een boekhandel (Tropismes), een bioscoop (de Cinema of art and essay Galleries), en ook een prachtig theater (het Koninklijk Theater van de Galerijen en de Vaudeville).

Als je nieuwsgierig bent naar wat er boven deze bedrijven verborgen zit, zijn het coworking-ruimtes, hotelkamers, appartementen en zelfs een badkamer. salsa lessen.

Opgericht in 1847, zijn ze vandaag de oudste in Europa.

Sint-Hubertusgalerijen Bezoek Brussel
Sint-Hubertusgalerijen Bezoek Brussel

 

Om u voor dit evenement te registreren, gaat u naar de volgende URL: https://www.grsh.be/les-175-ans-des-galeries-royales-saint-hubert/ →

 

Datum en tijd

2022-12-15 à
2023-06-30
 

Soorten evenementen

 

Evenement categorie

Delen met vrienden

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre "InsideBrussels.be" lanceert, is het idee eenvoudig: "Wat te doen? Waar gaan eten of drinken?". Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Ver daar vandaan. Net als wijn, verbetert het project na verloop van tijd! Pierre aarzel niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van restaurants in Brussel te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.