fbpx

De eerste Fiesta Latina Carnival-editie op Tour&Taxi Brussels 2023

Fiesta Latina
Bijengroep

De eerste Fiesta Latina Carnival-editie op Tour&Taxi Brussels 2023

4205 4205 bezoekers zagen dit evenement.

Een winterse Fiesta Latina editie bij Tour&Taxi

Als je er altijd van hebt gedroomd om deel te nemen aan een carnaval in Rio, maar nog niet bent gegaan, weet dan dat er iets aan het broeden is in Brussel. Voor het eerst, in 2023, de bekende Fiesta Latina-festival vindt plaats in de winter met het thema Carnaval. Een weekend in maart neemt het festival de Brusselaars mee naar het hart van de carnavalstradities in Latijns-Amerika!

Als je dit onmisbare Latin-evenement in Brussel wilt ontdekken, waar muziek, ambiance feestelijk et Zuid-Amerikaanse tradities vinden zichzelf binnen dit festival... Dit artikel Fiesta Latina Carnaval editie 2023! wordt voor jou gemaakt!

Het nieuws ? Kleurrijke parades van waanzin, om jezelf onder te dompelen in de carnavalswereld en de folklore van Latijns-Amerikaanse landen door waanzinnige dansen, extravagante kostuums, gigantische praalwagens en nog veel meer!

Voor deze gloednieuwe editie worden de folkloristische en carnavalstradities van Zuid-Amerika in ere gehouden tijdens 3 dagen caliente festival.

 

🎫Ontdek de site om je toegangsticket te reserveren

1. Eet- en drinkkraampjes die de smaak van Latijns-Amerika zullen geven

Via maar liefst 40 thematische stands ontdek je bars & foodtrucks met Zuid-Amerikaanse smaken. Laat u verleiden door hun exotische smaken. De arepas, taco's, tapas, Chili con carne, fajitas, chorizos , Mojito en anderen laten je de beste smaak van Latijns-Amerika proeven... Mis deze culinaire reis niet!

Food Truck & Bar Fiesta Latina (c) Fiesta Latina Persfoto
Food Truck & Bar Fiesta Latina (c) Fiesta Latina Persfoto

Latin danslessen van alle soorten en diverse shows

Als je zin hebt om salsa te dansen op het Latijnse ritme en je beoefent al een beetje salsa of helemaal niet.
Op het Fiesta Latina-festival kun je dansen en worden verschillende cursussen van verschillende Latijns-Amerikaanse dansen aangeboden. Zorg ervoor dat het niet uitmaakt welke dag je gaat, er zal plezier zijn. Op het programma diverse uitzinnige muziek! Reserveren hoeft hier niet, iedereen doet mee.

Ontdek de site om je toegangsticket te reserveren

Niet te missen: waar u salsalessen kunt volgen in Brussel

Dit zijn de verschillende activiteiten:

Concerten, rondreizende shows en meerdere activiteiten, de ene meer caliente dan de andere, zullen je tijdens het hele evenement onderdompelen in een Latino en feestelijke sfeer.

Dans & Show (c) Fiesta Latina Fotopers
Dans & Show (c) Fiesta Latina Fotopers

In de gangpaden van het evenement zijn hier de verschillende danslessen die je kunt vinden

  • SALSA : Je hebt dit soort muziek waarschijnlijk al uit Cuba gehoord. Muziek met een levendig tempo, onderbroken door de associatie van verschillende instrumenten (conga's, timbaal, bongo's, enz.)
  • BACHATA : Deze muziek uit de Dominicaanse Republiek met Afrikaanse oorsprong zal meer dan één dans maken (Haïtiaanse kompa, merengue, cha-cha-cha en tango...)
  • ZUMBA : Net als bij Basic-Fit, breng je je ritme door! Combineer cardio, balans en flexibiliteit tijdens deze choreografieën geïnspireerd op latindansen als salsa en tango.
  • REGGAETON : Dit soort urban muziek mixt tegelijkertijd salsa, reggae en hiphop. Het lijkt erop dat ze in Puerto Rico haar eerste uren van glorie beleefde. Eén woord dat je kunt samenvatten in: Sensualiteit

Videopresentatie van Fiesta Latina (2022)

 

Hoe kom ik bij Fiesta Latina 2023?

  • Met de bus: MIVB lijnen 14, 20, 57: halte Tour & Taxis MIVB lijn 89: halte Picard LIJN lijn 356: halte Sainctelette
  • Met de tram: MIVB-lijnen 3, 4: halte Gare du Nord MIVB-lijn 51: halte Sainctelette
  • Met de metro: MIVB lijn 2, 6: halte Ijzer of Ribaucourt
  • Met de auto: Betaald parkeren is mogelijk op het terrein van maandag t/m donderdag van 18 uur tot 6 uur en van vrijdag 18 uur tot maandag 6 uur.

Wat is het adres van Fiesta Latina in Tour & Taxi?

📍 Adres: Havenlaan 86C, 1000 Brussel OF Picardstraat 13, 1000 Brussel.

Ontdek de site om je toegangsticket te reserveren

Officiële sites en pagina's Fiesta Latina 2023 in Brussel

Om u voor dit evenement te registreren, gaat u naar de volgende URL: http://Découvrir%20le%20site%20pour%20réserver%20votre%20billet%20d'entrée →

 

Datum en tijd

2023-02-17 à
2023-02-19
 

Soorten evenementen

 

Evenement categorie

 
Bekijk de video
 

Delen met vrienden

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.