Culinaria 2018, de 10e & laatste editie (17-20 oktober @Key-West Brussels)

Culinaria 2018, de 10e & laatste editie (17-20 oktober @Key-West Brussels)

Bijgewerkt op 10 december 2022 door pierre

Mis de gastronomische beurs Culinaria 2018 niet

10de en laatste Culinaria editie in Brussel!

"10

Als je een doorgewinterde fijnproever bent of een fan bent van nieuwe culinaire ervaringen, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van de Culinaria gastronomische lounge. Voor het tiende jaar op rij is Culinaria terug in Brussel met eeneen nog uitzonderlijkere uitgave. Als dit evenement nog niet in je agenda staat tussen 17 en 20 oktober 2018, voel je vrij om het toe te voegen. Deze editie is goed de editie die je niet mag missen omdat het over de laatste! In 2019 zal de oprichter, Cédric Allard, inderdaad een nieuwe draai aan het evenement geven met nog intiemere en atypische culinaire ontmoetingen.

Culinair 2018? Een unieke culinaire ervaring in Brussel

Dit jaar zal Culinaria je verbazen. Waan je in een restaurant, in hartje Brussel, waar de 20 grootste Belgische chef-koks. Op dezelfde plek kun je ze hard aan het werk zien in hun open keukens en zelfs op elkaar inwerken met. Inderdaad, gedurende 4 dagen zullen de chef-koks van Culinaria voor u het gerecht bereiden dat in alle vriendelijkheid. Liefhebbers van een goede keuken zullen daarom meer dan verheugd zijn om de kwaliteit gerechten bovenwerk speciaal ontworpen voor het evenement.

Een ruimte gewijd aan chef-koks en gastronomie

De KeyWest-ruimte wordt subtiel ingericht voor het evenement. In verschillende ruimtes vindt u de hoofdruimte waar de chef-koks in hun SIEMENS-keukens samenkomen, evenals tafels waarop u kunt genieten van deze eetervaring. Vervolgens vindt u een CAMPARI-cocktailbar, een MASALTO koffiebar, als VASCO wijngebied om je op te frissen, evenals een VIP-ruimte.

De grote chefs aanwezig op Culinaria 2018 Brussel?

Fijnproevers, fijnproevers en liefhebbers van een goede keuken krijgen hier het water in de mond en sterren in hun ogen. Tussen sterrenchefs die om de beurt 4 dagen komen, tellen we de aanwezigheid al mee als Bart dePooter (Pastoraal Restaurant**), Pascal Devalkeneer (restaurant Le Chalet de la Forêt**), Zong Hoon Degeimbre (Restaurant l'air du temp **), Clément Petitjean (Restaurant La cluster d'Or *) evenals Jan Bruno (Restaurant Senzanome*) en nog veel meer! Daar ga je dan de perfecte gelegenheid om gerechten van superieure kwaliteit te proeven.

Culinaria 2018 > Adres, Parkeren, Tijd, Toegang

[accordeons]
[accordion title=”Date” load=”hide”]17 t/m 20 oktober 2018. Vanaf 19 uur Om optimaal van de avond te genieten, raden wij u aan om tussen 00 en 19 uur aan te komen. De keukens sluiten om 20 uur[/accordeon]

[accordeon title=”Adres en parkeren” load=”hide”]

Adres: Keywest Event Hall – Dijk Kanaal 8 – 1070 Brussel

Georganiseerde en beveiligde parkeerplaats: Bereikbaarheid: Ring Afrit 17 > Brussel Centrum / Anderlecht. VIP-pendeldienst door D'Ieteren

[/accordeon]

[accordeon title=”Openbaar vervoer” load=”hide”]

TREIN: Brussel Zuid/Brussel Zuid
BUS: Bus 46 — Anneessens/Mortebeek > Halte Kuregem
TRAM: Tram 81 — Marius Renard/Montgomery > Halte Kuregem[/accordeon]

[accordeon title=”Contact” load=”hide”]Contact
Organisatie: hello@weare-c.com
Pers: audrey@tribeagency.be[/accordeon]

[/accordeons]

Culinaria 2018 > Pasprijzen

De show biedt een pas vanaf 70 euro. Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op de website van Culinaria.

1/ Het paspoort

  • 1 aperitief van Campari, 5 gangen (4 hartige gerechten en 1 dessert), 1 kaasplateau geselecteerd door Les Fromages de Suisse, 1 bier naar keuze, onbeperkt S.Pellegrino water en 1 Masalto koffie
  • Voorverkoop: € 70(*) // Ter plaatse: € 80

2/ Het paspoort Plus

  • Paspoort
  • Combinatie eten/wijn aangeboden door Vasco, en 1 combinatie eten/abdijbier (La Ramée) bij het menu
  • Voorverkoop: € 90(*) // Ter plaatse: € 100

3/ Het paspoort VIP

  • Het paspoort +
  • Toegang tot de Taittinger VIP-ruimte, het comfort en de VIP-service
  • Open bar (in de Taittinger VIP-ruimte) tot middernacht
  • Voorverkoop: € 115(*) // Ter plaatse: € 125

*exclusief boekingskosten (Eventbrite)

Hoe zit het met 2019?

Geen zorgen, Culinaria geeft niet op maar gooit het roer om. Volgend jaar zijn er al 12 uitzonderlijke Culinaire evenementen gepland om goed te drinken, goed te eten en chef-koks te ontmoeten in een ontspannen en unieke sfeer voor uw smaakpapillen.

 

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.

Laat een reactie achter