Culinaria 2015 bij Tour en Taxi

Bijgewerkt op 10 december 2022 door pierre

Culinaria 2015 in Tour et Taxi (Brussel)

Ook dit jaar schenkt Culinaria weer iets terug aan Tour et Taxis. In 7 jaar tijd is het evenement geworden een niet te missen evenement voor fijnproevers en liefhebbers van culinaire ervaringen. Mocht het nog niet in je agenda staan tussen 6 mei en 10 mei 2015, kan het toch voor u van groot belang zijn.

Voor de 7e editie bracht het team van Culinaria 2015 samen 38 chef-koks geselecteerd op culinair talent. We vinden een van de beste chef-koks van het land: BART DE POOTER (Chef van het restaurant Pastorale **), CLÉMENT PETITJEAN (Chef van het restaurant La Grappe d'Or *), JEAN-PHILIPPE WATTEYNE (Chef van het iCook-restaurant) . Deze zullen, voor je mond op zoek naar sensaties, een deel van je menu bereiden.

Elke dag hebben bezoekers de mogelijkheid om te kiezen tussen twee menu's die verband houden met het thema van het evenement: “het belgisch effect”..

Culinaria beperkt zich niet tot een eenvoudig diner. Sterker nog, dat kan maak de ervaring compleet door deel te nemen aan verschillende culinaire workshops avond georganiseerd. De thema's van de workshops zullen uiteraard draaien rond het thema koken, demonstraties en ontmoetingen met professionals of partnermerken van het evenement.

Als je een passie hebt voor koken, kun je naar huis gaan met ambachtelijke producten en het plezier verlengen door er doorheen te gaan de gastronomische markt.

Pour plus d'informations, consultez Culinaire website.

Let op reserveer nu je agenda!

Culinaria-wedstrijd, win je gratis VIP-inzendingen

InsideBrussels biedt u de kans om VIP-plaatsen te winnen voor Culinaria Square. Doe hier mee aan de wedstrijd Culinaria 2015.

Ontdek de video van een editie van Culinaria 2014

Adres Culinaria 2015

Tour & Taxi's.
Havenlaan 86c
1000 Brussel

Culinaire data 2015

Woensdag 6 mei: 19 – 23 uur
Donderdag 7 mei: 19 – 23 uur
Vrijdag 8 mei: 12:16 – 19:23 & XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX
Zaterdag 9 mei: 19 – 23 uur
Zondag 10 mei: 12 – 17 uur

Chef-koks aanwezig op Culinaria 2015

ALEX JOSEPH Chef-kok van het restaurant Rouge Tomate
AXEL COLONNA-CESARI Chef-kok van restaurant Centpourcent
BART VAN POOTER Pastorale restaurantchef
BENOIT DEWITTE Restaurantchef Bernard & Benoit Dewitte
BROES TAVERNIER Chef-kok van restaurant 't Vijfde Seizoen
CARL GILLAIN Chef-kok van het restaurant L'Agathopède
CHRISTOPHE PAULIE Chef-kok van het restaurant Le Coq aux Champs
CLEMENT KLEINE JEAN Chef-kok van het restaurant La Grappe d'Or
DAMIAN BOUCHERY & BENEDICT BANTUELLE Chef(s) van restaurant Bouchery
DARIO PUGLIA restaurant manager
Kortom DIMITRY LYSENS Chef-kok van restaurant Magis
ERIC MARTIN Chef-kok van het restaurant Lemonnier
GERT VAN ETEN Chef-kok van het restaurant Hertog Jan
GILLES VREUGDE Restaurantmanager Marcus
GIOVANNI BRUNO Chef-kok van het Senzanome-restaurant
JEAN FILIPPE DARCIS Darcis banketbakker
JEAN FILIPPE WATTEYNE iCook-restaurantchef
JOOST ARJS Banketbakker bij Joost Arijs
JULIEN BURLAT Chef-kok van het Dome-restaurant
TOMOYASU KAMO Kamo Restaurant Chef-kok
KOBE DESRAMULT Restaurantmanager In De Wulf
LAURY ZIOUI Chef-kok van het restaurant L'Eveil des Sens
Lionel RIGOLET Chef-kok van het restaurant Comme chez Soi
MARC DUCOBU Ducobu banketbakker
MARIO ELIAS Chef-kok van het restaurant Le Cor de Chasse
MARTIN VOLKAERTS Chef-kok van het restaurant L'Amandier
OLIVIER MASSARD Chef-kok van het restaurant Ô de Vie
PASCAL DEVALKENEER Chef-kok van het restaurant Le Chalet de la Forêt
PIERRE CIAMPI Chef-kok van het restaurant La Garrigue
PIERRE MARCOLINI Huis patissier
BLOED HOON DEGEIMBR Chef-kok van het restaurant L'Air du Temps
STEFAN JAKOBS Chef-kok van restaurant Va Doux Vent
THOMAS TRUPIJN EN MARIE-CHARLOTTE PORTOIS Chef(s) van restaurant La Menuiserie
TOM VAN LOOCK Patissier bij Patisserie Academie
VILHJALMUR SIGURDARSON Chef-kok van het Souvenirrestaurant
VINCENT EN LAURENT FOLMER Couvert Couvert Chefs
YVES MATAGNE Chef-kok van het Sea Grill-restaurant

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.

Laat een reactie achter