fbpx

Vintage Markt in Brussel

Vintage Markt in Brussel
Vintage Markt in Brussel

Vintage Markt in Brussel

2250 2250 bezoekers zagen dit evenement.

elk eerste zondag van de maand, kom en ontmoet de vele exposanten en kunstenaars vintage en tweedehands evenals meer dan 20 makers doen mee. 10 uur tot 00 uur bijna 1000 bezoekers komen op zondag winkelen in dit originele decor. Het is ook mogelijk om iets gaan drinken met vrienden, lunch  of eet een koekje dans une retro muzikale sfeer.

Kom en geef een nieuwe look in je garderobe dankzij op de Brussels Vintage Market – als je van tweedehands houdt. Wie vintage zegt, zegt namelijk vooral tweedehands. Zo vind je gemakkelijk een jeans uit de jaren 80 of een vintage leren jack zoals Elvis.

De Brussels Vintage Market is een plek die graag op de hoogte blijft van trends, daarom lanceerden ze ook de Brussels Vintage Market – Street & Sportswear editie. Deze vintage markt is vooral gericht op sportieve en urban kleding die in de jaren '90 een groot succes kende. De grootste sportmerken wachten op je met hun bestsellers.

Niet te missen

Om u voor dit evenement te registreren, gaat u naar de volgende URL: https://brusselsvintagemarket.be/elementor-420/ →

 

Datum en tijd

2023-02-05 om 10:00 uur à
2023-02-05 om 18:00 uur
 

plaats

 

Soorten evenementen

 

Evenement categorie

 
Bekijk de video
 

Delen met vrienden

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.