Waarom opgesloten blijven? Een calamiteitenleider geeft je 40 redenen om thuis te blijven.

Waarom opgesloten blijven? Een calamiteitenleider geeft je 40 redenen om thuis te blijven.
Waarom opgesloten blijven (c) Foto door Olga Kononenko op Unsplash

Bijgewerkt op 7 januari 2023 door pierre

Een calamiteitenmanager deelt 40 goede redenen met je om de quarantaine te respecteren… Je krijgt er de rillingen van.

Gilles Dhonor , Chef reanimatie van het Curie Instituut in Parijs sloeg zijn post « Seismotherapie voor een onverantwoordelijke". De post was duizenden keren gedeeld. De toon is vrij koel en direct. Maar de dokter weet waar hij het over heeft… Hij wordt dagelijks geconfronteerd met de pandemie. Hij kent de symptomen, de risico's. Hij kent ook de effecten die het coronavirus toebrengt aan zijn slachtoffers. Effecten, die soms de overlevenden tot het einde van hun dagen zullen markeren.

Als u een van degenen bent die nog steeds denkt dat de COVID 19 een milde griep. Als je er niet bang voor bent, en je bent een van degenen die de opsluiting niet respecteren. Als u niet thuis blijft, brengt u uw dierbaren in gevaar. We laten u de eigen woorden van de dokter lezen.

De dokter is vooral gericht op degenen die de opsluiting niet respecteren. Wie zich nog afvraagt ​​waarom we thuis moeten blijven? Hij geeft je 40 goede redenen om je houding te veranderen: 20 voor de jouwe en 20 voor jou. Als u de opsluiting respecteert, is deze brief niet aan u gericht, maar u kunt hem verspreiden onder uw kennissen die deze niet respecteren!

Hier is zijn Facebook-bericht – Let op, gevoelige zielen onthouden zich:

Seismotherapie voor een onverantwoordelijke.
Aan u die de quarantaine niet respecteert, bied ik u 40 goede redenen om...

Posted by Gilles Dhonor op donderdag 9 april 2020

Om je te helpen minder de deur uit te gaan, hebben we gezocht de lijst met hypermarkten die bij u thuis bezorgenEn alternatieven voor supermarkten.

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.