Betaalbare Kunstbeurs Brussel

Betaalbare kunstbeurs (c) Fotoperskit
Affordable Art Fair

Betaalbare Kunstbeurs Brussel

1566 1566 bezoekers zagen dit evenement.

BETAALBARE KUNSTBEURS BRUSSEL: Hedendaagse kunst in huis! 8 - 12 februari 2023

De 14e editie van de Affordable Art Fair Brussels vindt plaats op de site van Tour & Taxis, van 8 tot 12 februari 2023. De beurs, een essentieel evenement op de culturele kalender, verwelkomt elk jaar ongeveer 15,000 bezoekers die het aanbod komen ontdekken van ongeveer 80 Belgische en internationale galerijen die meer dan 600 opkomende en gevestigde kunstenaars vertegenwoordigen.

Het principe van de Affordable Art Fair

Het principe van de Affordable Art Fair is eenvoudig: enkele duizenden kunstwerken van hoge kwaliteit aanbieden tegen betaalbare prijzen, waarbij “ontdek het plezier van het verzamelen van kunst” het motto van de beurs is. De Affordable Art Fair staat bekend om zijn ongedwongen sfeer waar beginnende verzamelaars en doorgewinterde amateurs een ideale setting ontdekken om zich te laten verleiden door hedendaagse kunst. Schilderijen, zeefdrukken, foto's, sculpturen of installaties, er is voor elk wat wils en voor elk budget! Alle tentoongestelde werken zijn van levende kunstenaars en prijsaanduiding is verplicht. De beurs heeft de bijzonderheid om aan te bieden om uw favorieten direct mee naar huis te nemen. Het heeft een inpakservice waar nieuw aangekochte werken veilig kunnen worden ingepakt voordat ze vertrekken met hun nieuwe kopers.

Een strenge en gevarieerde selectie

Bij Affordable Art Fair rijmen betaalbare prijzen met kwaliteit omdat de deelnemende galerijen zijn geselecteerd dankzij strikte en strenge criteria op het gebied van originaliteit, technische kwaliteit, maar ook op artistieke identiteit en intentie.

 

Praktische informatie

 • 📅 Affordable Art Fair BrusselsVan 8 tot 12 februari 2023
 • 📍 Tour & Taxis Havenlaan 86C 1000 Brussel
 • 🕒Tijdschema's
  • Opening: woensdag 8 februari, 17:00 – 22:00 uur
  • Openingsdagen voor het publiek:
   • Donderdag 9 februari, 12:00 – 22:00
   • Vrijdag 10 februari, 14:00 – 22:00 uur
   • Zaterdag 11 februari, 11:00 – 19:00 uur
   • Zondag 12 februari, 11:00 – 19:0 uur

Stuur om je in te schrijven voor dit evenement uw gegevens per e-mail naar pierre.halleux@gmail.com .

Aanmelden via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2023-02-08 à
2023-02-12
 

Soorten evenementen

 

Evenement categorie

Delen met vrienden

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre "InsideBrussels.be" lanceert, is het idee eenvoudig: "Wat te doen? Waar gaan eten of drinken?". Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Ver daar vandaan. Net als wijn, verbetert het project na verloop van tijd! Pierre aarzel niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van restaurants in Brussel te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.