fbpx

Wat zijn de 5 beste biorestaurants in Brussel?

Wat zijn de 5 beste biorestaurants in Brussel?
Biologisch Restaurant (c) Foto Maddi Bazzocco

Bijgewerkt op 9 december 2022 door pierre

De 5 beste biologische restaurants in Brussel

Om snel een van de beste biologische restaurants van Brussel te vinden, heb je een goed adres nodig om tijd te besparen. Dus, hier is een lijst met 5 referentierestaurants om je te helpen heel snel biologische en verfijnde gerechten te proeven.

Je vindt er een hyperspecifieke directory van culinaire merken die de biologische keuken in Brussel aanbieden. U bent dus welkom in deze omgevingen om aangename momenten van maaltijd door te brengen!

Voor verder? Mis onze lijst van

1. Graanmarktmeisjes : Geniet van het eten van biologisch, lokaal en meer

Bij Les Filles Marché aux Grains is het een keuken die de voorkeur geeft aan het beste van de natuur en biologische gerechten bereid met eenvoud en liefde. Heerlijk gezond, de menu-items zijn uniek, doordacht en op dezelfde dag uitgewerkt om aan uw wensen te voldoen.

Of u nu naar het restaurant komt of in het comfort van uw kamer blijft, u wordt op uw gemak bediend. Het Restaurant les Filles biedt u verse en seizoensgebonden producten en stelt u in staat kwaliteitsvoedsel te kiezen.

Adres : Rue du Vieux Marché aux Grains 46, 1000 Brussel, België

rooster : Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met woensdag van 12:00 tot 14:30 uur; donderdag tot zaterdag van 12:00 tot 14:30 uur en van 18:00 tot 22:30 uur; Zondag van 11 tot 00 uur en maandag gesloten.

Mis ons artikel niet Ontdek de Bio-kantine in Brussel: Girls

meisjes
Meisjes Brussel (Rue des Tanneurs)

2. Horia – Oriental Natural Eatery: geniet van een biotische keuken die vrij geïnspireerd is door culinaire specialiteiten

Wil je weten wat stille gerechten betekenen, ga dan naar Horia – Oriental Natural Eatery. Op de kaart vind je warme en koude mezes, diverse gerechten en tajines.

Ontdek een heerlijk sesambrood en probeer hun desserts en koekjes te proeven. Alles is voorbereid om u zich thuis te laten voelen. Lokale producten worden zorgvuldig geselecteerd om u tevreden te stellen.

Adres : Borgwal 7, 1000 Brussel.

Kantooruren : Het is geopend van dinsdag tot zaterdag van 12 uur tot 00 uur en van 14 uur tot 30 uur. Het restaurant is op zondag en maandag gesloten.

3. BRUINEN : Trakteer uzelf op biologische vitaliteit op een bord

Wilt u ontbijten, lunchen of dineren? TAN biedt u een vriendelijke omgeving met maaltijden voor de hele dag. Alle producten zijn biologisch en dagelijks afkomstig van lokale leveranciers.

Behandeld door culinaire specialisten, proeft u gerechten die rauw of gekookt op lage temperatuur zijn bereid. Ga erheen en geniet van deze geweldige keuken en de liefde die in elk gerecht zit.

Adres : Aquaducstraat 95, 1050 Elsene

rooster : De TAN is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09 tot 30 uur en op zondag gesloten.

4. Eetgarage : Trakteer uzelf op groenten en fruit voor een ecologisch dieet

Garage à Manger biedt u biologische en seizoensgebonden groenten en fruit om te genieten van gezonde planten. Je vindt er 100% biologische gerechten met smaken uit de keukens van de wereld. De menukaart is uniek met heerlijke gerechten om je goed te laten eten.

Het heeft een prachtige setting, perfect voor een galadiner met vrienden. Maak met uw gezin een uitstapje naar de Garage à Manger om de wonderen van dit restaurant te ontdekken.

Adres : Washingtonstraat 185, 1050 Elsene

Kantooruren : Het is geopend van zondag tot donderdag van 10 tot 30 uur; Vrijdag en zaterdag van 18 tot 00 uur en dinsdag gesloten.

5. De Zuster Brussel Café: Een gezellige plek in het centrum van Brussel die op je wacht

Brussels Sisters in het centrum van Brussel Restaurant Bio (c) Foto Pierre Halleux
Brussels Sisters in het centrum van Brussel Restaurant Bio (c) Foto Pierre Halleux

Het Sister Brussels Café biedt een superschoon kader met een meeslepende muzikale sfeer. Het biedt een heerlijke mix van vers eten en biologische dranken. In het bijzonder vindt u ter plaatse regionale en natuurlijke producten voor een gezonde en evenwichtige voeding.

Er staan ​​veel gerechten op de kaart, of het nu gaat om lekkere ontbijtjes, lunches of diners. Dit zijn delicate gerechten die perfect passen bij uw culinaire wensen.

Adres : Stoel en Pijnstraat 3, 1000 Brussel

rooster : Dit restaurant is geopend van maandag t/m vrijdag van 10 tot 00 uur, zaterdag van 22 tot 00 uur en zondag van 09 tot 00 uur.

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre lanceert "InsideBrussels.be", het idee is simpel: "Wat te doen? Waar gaan we eten of drinken?" Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Verre van daar. Net als wijn wordt het project na verloop van tijd beter! Pierre aarzelt niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van Brusselse restaurants te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.