De beste typisch Brusselse restaurants

De beste typisch Brusselse restaurants
Belgisch Restaurant (c) Foto Pierre Halleux

Hier zijn de beste typisch Brusselse restaurants

Na een zeer drukke dag op het werk is het erg belangrijk om te ontspannen. Hiervoor is het een uitstekend idee om uw gebruikelijke omgeving te verlaten en naar een van de typisch Brusselse restaurants te gaan.

Ja, dat klopt, vandaag besparen we je het gedoe om zelf te koken. En je komt tot rust in een leuk en zeer levendig restaurant. Vooral omdat ze allemaal bekend staan ​​om hun gerechten met meerdere smaken. Ontdek in de volgende regels de lijst van de beste typische restaurants in Brussel.

TOP 5 beste typisch Brusselse restaurants

De stad Brussel is een regio waar een diversiteit aan tradities zich vermengt. Er zijn vele soorten typisch Brusselse gerechten (Wafels, mosselen en frites of flamboyante gerechten), een hele mix van smaken. Hier is een lijst met de beste restaurants waar je ze kunt proeven.

1- Typisch Brusselse restaurants: Friture René

Kijkend naar zijn geruite tafelkleden en zijn pretentieloze setting, zou je nooit geloven dat Friture René "een van de beste typische restaurants van Brussel" is.
Maar wat ongelooflijk is, is zijn geweldige specialiteit: gebakken mosselen. Bereid in optimale omstandigheden, het is een gerecht dat u met plezier zult proeven.
Bij Friture Rene worden gerechten aangeboden bij eerlijke en betaalbare prijs. Kijk eens.
Adres: Verzetsplein 14, Brussel 1070, België

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een post gedeeld door Julie Ongenaed (@julie_thefitberries)

2- Het is goed, het is Belgisch

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant voor een gezinsuitje ? Een enkel adres is goed, het is Belgisch.
Met muren in meerdere Belgische kleuren biedt dit restaurant Waalse en Vlaamse recepten tegen een uitstekende prijs die alle concurrentie trotseert.
Zeer vriendelijk en aangenaam, het is de favoriete plek om selfies te maken. En meer nog, de service is gratis en verdient een bezoek. Niet toeristisch en goed Belgische bieren op de kaart!

Adres: Rollebeekstraat 3/5, Brussel 1000, België

3- Typisch Brusselse restaurants: Friterie Tabora

Als je haast hebt en ernaar op zoek bent goedkoop eten in Brussel, er is niets beters dan Het fastfood. En mocht je toch nog twijfelen, dan bewijst de rij bij de frituur snel dat je ongelijk hebt.
Maar je geduld wordt al snel beloond als je proeft van de voortreffelijke broodjes en heerlijke huisgemaakte frietjes. Al met al een mooie toespraak! Een plek om niet te missen.
Adres: Rue Tabora 2, Brussel 1000, België

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Friterie Tabora (@friterie.tabora)

4- De gouden papieren bloem

La Fleur en Papier Doré is een typisch Brussels restaurant, met traditionele gerechten zoals de Stoemp en de Bloempanch. Ze worden tot de beste van België gerekend.
Als je een tafel reserveert, kan je eten zonder in de rij te staan ​​en een klein biertje drinken (Belgisch natuurlijk). Hoe dan ook, je zult zeker een geweldige ervaring hebben.
Adres: Rue des Alexiens 55, Brussel 1000, België

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een post gedeeld door Sean MacG (@shintotouch)

5- Typisch Brussels restaurant: Restaurant François

Restaurant François geniet een unieke ligging aan het water van het Sint-Katelijneplein. Deze plek is een must om te bezoeken. Als de tijd het toelaat, kunt u dineren op het terras en proef er wat van beste belgische gerechten, zoals zeebaars in groentesaus.
Het is de favoriete plek voor een uitje met vrienden, om een ​​frisse neus te halen, om te ontspannen. De service is prettig en erg snel. Een van de beste typisch Brusselse restaurants die we aanbieden. Je zult niet teleurgesteld zijn.
Adres: Quai aux briques 2, Brussel 1000, België.

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre "InsideBrussels.be" lanceert, is het idee eenvoudig: "Wat te doen? Waar gaan eten of drinken?". Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Ver daar vandaan. Net als wijn, verbetert het project na verloop van tijd! Pierre aarzel niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van restaurants in Brussel te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.