Een magisch dorp in de Gallerie Horta in Brussel

Een magisch dorp in de Gallerie Horta in Brussel
Geest van het Noorden - In Brussel

Spirit of The North: een feestelijk kerstgevoel in Brussel

Dit jaar de magie van winters en deDe kerstsfeer ontmoet elkaar voor tijd in Brussel. Als melodieën als Jingle Bell en Fairy Villages je aan het lachen maken, mag je dit evenement niet missen. Het is een echt kerstdorp die op je wacht. We zijn uitgenodigd om het evenement te testen, hier is onze mening en wat we daar kunnen doen. Als je niet kunt wachten boek hier je kaartje zo niet meer informatie hieronder

Na het lezen kunnen deze artikelen u misschien ook interesseren:

Wat kunnen we doen op het evenement Spirit of the North?

Spirit of the North (c) Persmap
Spirit of the North (c) Persmap

Stel je voor dat je midden november een meeslepende wandeling van 1u30 maakt. Tijdens deze heeft het bedrijf Exhibition Hub veel verrassingen voor je in petto! Op het programma: sound-light shows, videomapping, een augmented reality-ervaring, interactieve belevenissen, een overdekte rodelbaan, interactieve spiegels, kleurworkshops voor kinderen, reuzensneeuwballen die wachten tot jij hun doel bereikt... Evenals vele sneeuwlandschappen...

Deze activiteit is vooral gericht op gezinnen met kinderen, maar kan natuurlijk ook:

Verwacht qua decoratie een verzorgde scenografie, sneeuwkanonnen en kerstmuziek op de achtergrond. Allemaal bezaaid met gigantische zuurstokken en XXL-cadeaus.

Als kers op de taart, want je kunt je voorstellen dat Kerstmis niet zonder de kerstman kan, heeft het evenement ook een heus Scandinavisch chalet! De kerstman leent het aan je voor de souvenirfoto.

Aarzel niet om aan de kant van de catering aan het einde van de cursus de iglo-bar binnen te gaan. Dit wordt uw gastronomische tussenstop. Op het menu, bubbels, oesters, Van frites Of een warm drankje.

Geest van het Noorden - Augmented Reality
Geest van het Noorden - Augmented Reality

Koop je toegangsticket of ga naar de officiële website om wachtrijen te voorkomen

Waar vindt het sprookjesdorp Spirit of the North plaats in Brussel?

Geest van de noordelijke Horta-galerij
Geest van de noordelijke Horta-galerij

Net als het evenement dat de werken presenteerde van Klimt, Monet of Frida Kahlo, vindt dit evenement plaats in de Horta-galerij. Als je niet weet waar het is, ga dan in de buurt van het Centraal Station. Hier kun je Spirit of the North ontdekken, zijn magische kerstdorp. Beschut tegen sneeuw en regen wacht een feestelijke sfeer in het hart van de hoofdstad op u om de eerste sneeuwvlokken van de winter te vinden.

Koop je ticket of bekijk de officiële website hier

Wanneer vindt Spiri of the North plaats? En wat is het schema?

Het magische en meeslepende dorp is vanaf 28 oktober 2022 te ontdekken in hartje Brussel.

Voor wie is de tentoonstelling?

Ze nodigt jong en oud uit in de Hortagalerij om Spirit of the North, haar magische kerstdorp, te ontdekken. Een feestelijke sfeer in het hart van de hoofdstad, bij het aanbreken van de eerste sneeuwvlokken van de winter.

Praktische informatie

  • DATUM: Sinds 28 oktober
  • LOCATIE: Galerij Horta
  • UREN: maandag t/m zondag, behalve dinsdag.
  • TOEGANKELIJKHEID: Toegang voor gehandicapten beschikbaar. Het is niet mogelijk om ter plaatse rolstoelen te huren.
  • VEREISTE LEEFTIJD: Open voor iedereen
  • Koop je ticket of bekijk de officiële website hier

Om verder te gaan

Als de architect Victor HORTA u interesseert, mis dan onze rubriek over alle gebouwen van HORTA in Brussel die u kunt bezoeken.

pierre

Nauwelijks een voet in de Belgische hoofdstad, Pierre "InsideBrussels.be" lanceert, is het idee eenvoudig: "Wat te doen? Waar gaan eten of drinken?". Ondernemer in hart en nieren, dit is niet zijn eerste project! Ver daar vandaan. Net als wijn, verbetert het project na verloop van tijd! Pierre aarzel niet om zijn favorieten en zijn beste adressen van restaurants in Brussel te delen die hij u met gesloten ogen kan aanbevelen.